Silver και missing alert για την εξαφάνιση δύο ανθρώπων στην Κρήτη

Missing alert για την 29χρονη Καρολίνα Λοϊτενέγγα και silver alert για τον 85χρονο Αλέξανδρο Παπαδάκη

Σε συναγερμό έχει τεθεί από χθες τη νύχτα το Λιμενικό, για την εξαφάνιση μίας 29χρονης κοπέλας στην Ιεράπετρα.

Δείτε επίσης: Συναγερμός για εξαφάνιση 29χρονης στην Κρήτη

Πρόκειται για την Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα, για την οποία το Χαμόγελο του Παιδιού έχει εκδώσει missing alert.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα πήγε εχθές για να κολυμπήσει στην παραλία και από τότε αγνοείται.

Οι συγγενείς της χθες βράδυ ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή της, καθώς δεν είχε ακόμη επιστρέψει.

Έρευνες διεξήγαγε από τη νύχτα το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας με σκάφη και οχήματα του Λιμενικού, με την βοήθεια εθελοντών, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και αυτήν την ώρα αλλά παραμένουν άκαρπες.

Στις έρευνες  συμμετέχουν σημαντικές δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας καθώς και πάρα πολλοί εθελοντές και στρέφονται τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά, αφού υπάρχουν ενδείξεις και για τα δύο ενδεχόμενα.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Στις 16/06/21 και ώρα 15:15, εξαφανίστηκε από την περιοχή του οικισμού Γαλήνη Ιεράπετρας Κρήτης, η  Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα, 29 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα στις 17/6/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του οικείου περιβάλλοντος της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Επιπλέον, ο Οργανισμός μας έχει κινητοποιήσει την ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» την οποία διαθέτει και η οποία συμμετέχει στην έρευνες αναζήτησης με 6 μέλη, 2 οχήματα και έναν εκπαιδευμένο σκύλο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Η Τίνα – Καρολίνα έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και πράσινα-γαλανά μάτια.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple


Σε ενδεχόμενη εύρεσή της Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.


Το Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα socialmedia, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ενηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies

Silver alert και για τον ηλικιωμένο που αγνοείται εδώ και μέρες

Η υπηρεσία Γραμμής Ζωής εξέδωσε silver alert και για τον ηλικιωμένο από τη Βιάννο, ο οποίος αγνοείται από το περασμένο Σάββατο.

Δείτε: Αγωνία για ηλικιωμένο στη Βιάννο- Από το Σάββατο δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Στην ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής αναφέρεται:

Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Ηρακλείου, Κρήτης.

Ο Παπαδάκης Αλέξανδρος, 87 ετών, την 12/06/21 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Κάτω Βιάννο, Ηρακλείου Κρήτης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο και δερμάτινες παντόφλες.

Το αριστερό του μάτι είναι ελαφρώς πιο κλειστό λόγω  ελαττωμένης όρασης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17/04/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί